Super P-force

Продукти

P-force / Super P-force

Цена: 66,90 лв. на 40.00 лв. 12 таблетлки в опаковка


p-force_enl

Това е най-новия и най добрия продукт за здрава и твърда ерекция без странични ефекти.Super P-force е един страхотен сексуален препарат, който е номер едно в USA.Всеки мъж го предпочита, защото Super P-force действа, като :

Sildenafil P-force

– Засилва многократно ерекцията, прави я твърда и качествена

– Пениса става по-голям от обикновенно

– Повишава многократно  сексуалната мощ при всеки мъж

 Super P-force предотвратява преждевременна еякулация (преждевременно изпразване)

– Напълно безопасен продукт

– Този секс стимулант повишава издръжливостта на всеки мъж.

Секс хапче увеличава многократно насладата от сексуален акт

p-force 3

Какво точно е Super P-force?

P-Force е комбинация между Sildenafil (Kamagra, Viagra) и Depoxetine ( съставка, която спира преждевременна еякулация).Тази страхотна и  уникална комбинация от Силденафил и депоксетин прави ерекцията здрава, много по трайна, и преждевременната еякулация вече няма да я има (преждевременно изпразване)Този продукт е безопасен и ефективен, действа като разширява кръвоносните съдове на пениса следователно има много по голям прилив на кръв, което пък води до по-голямо уголемяване (пениса изглежда по-голям и е много по твърд)

 

 

 

Как действа Super P-force:

 • –  Super p- force премахва еректилната дисфинкция

 • –  Елиминира импоентност

 • –  Десйтват след 25- 40 минути след прием

 • –  Действат до 48 часа

 • –  Без преждевременна еякулация ( бързо изпразване)

 • –  Секс стимулант P-force уголемяват и удебеляват пениса

 • –  Действат безотказно и бързо

 • –  Възвръщат самочувствието на мъжа

 • –  Увеличават енергията и издръжливоста

 • – Увеличават удоволствието от секса и самия оргазъм

 • SUPER P-FORCE е най-препоръчвания секс стимулант за мъже през 2014 годинаsuper p-force

 

 

 

 

 

 

Super P-Force (Силденафил с Дапоксетин) е последната продукт на пазара, който е предназначен за лечение на мъжкото полово разстройство.Обикновено  се препоръчва за мъжката ерекция дисфункция и преждевременна еякулация.Изграждане дисфункция е част от един от най-типичните еректилна дисфункция разстройство при мъже.Този сексуален продукт е предназначен да бъде взет от мъже, които искат по качествена ерекция. 

Основната причина, поради  за висока ефективност на p-force и уникалния му най-добър резултат е, че тя е направена от уникална комбинация, която включва Dapoxetine и силденафил цитрат. Докато Dapoxetine позволява на мъжете да поддържат дълготрайна ерекция без да има нужда да се притеснявате за PE или преждевременна еякулация, елементът Sildenafil в лекарството позволява на мускулите в областта на таза, особено мускулите на пениса да се отпуснат и да подобрява притока на кръв към пениса.

Хапчета Форс Super P са лесно достъпни за мъжете да поръчате супер р сила онлайн.Това е така, защото, когато пазарувате онлайн, не само можете да получите в полза на получаване на хапчета с далеч по-достъпни цени, но и вие ще в полза на знаейки за важните факти от хапчетата, така че можете да вземете информирано решение за вашата секс проблеми.

Тази невероятна хапче лечение ED е един от най-широко използваният хапчето сред звездите на мъжките в порно индустрията. Това им позволява да се поддържа твърда ерекция за дълго време и се представят добре в техните сцени.

Препоръчително е да приемате хапчета за 20-30 преди да правят секс. Това е така, защото хапчето отнема около 25 минути, за да се възползват в пълна сила.

Хапчето позволява на мъжете да имат твърда и категорична ерекция и поддържат в продължение на 8 часа. Това означава, че можете да имате приятен сексуален опит и задоволяваме сексуалните желания на партньорите ви в по-добър начин.

Друго важно предимство на закупуване на евтини супер р сила е, че това е медицински одобрен хапче за лечение на преждевременна еякулация сред мъжете.

Стандартът препоръчителна доза за Super PF хапчета 1 таблетка дневно.

Ако използвате този хапчета, тя е най-добре посъветвани да избягват употребата на алкохол. Това е така, защото алкохол намалява ефективността на хапчета.

Super P-Force, поради неговите две основни съставки Силденафил както и Dapoxetine този секс продукт действа, като първата съставка спомага за качествена ерекция, а втората съставка забавя преждевременната еякулация.

P-force1

 

Прием и доза:

30 до 40 минути преди сексуален акт по 1 една таблетка

Действа до 24 часа

(не превишавайте препоръчителната доза)

Да не се употребява с продукти съдържащи нитрати (Попърс / Popars)

Ако се чудите още, кой секс стимулант да изберете от Камагра, Виагра, Циалис, Левитра или някой друг се спрете на този Super P-force, защото не само е съчетание между всички тях, но и е на много изгодна цена, а във всяка опаковка има по 12 таблетки по 100 мг.Исканската сексуална сила, истинската мощ е в P-force Sildenafil.Както казахме получавате качествена ерекция,  по добро усещане при сексуален контакт и забавяне на еякулациата (изпразването)

Разфасовка : 12 таблетки по 100 мг Sildenafil & Depoxetin

Годност : 3 години

Производител: USA, Unihealth Group Co.,Ltd. California

Продукт НОМЕР 1 в Америка

p-force 2Други подобни секс стимуланти: Черна мравкаЛевитра, Вигара, Циалис, Камагра

http://erekciq.com/

Menu