Kamagra дъвчащи

Продукти

Kamagra дъвчащи цена на промоция:

39,90лв. на 19.90 лв . за четири дъвчащи таблетки

 

Kamagra дъвчащи Е Един страхотен секс стимулант, предназначен за всеки, който иска да има здрава и твърда ерекция и да повтори няколко пъти . Kamagra дъвчещи са продукт с който ще задържите своята ерекция и няма да се изпразвате бързо , а ще правите уникален секс продължително време. Kamagra дъвчещи е с голямо предимство пред другите Камагра, защото е със страхотен вкус и се усвоява много по бързо от Камагра на хапчета.

Kamagra Софт таблетки за дъвчене са още една форма много популярни. Kamagra мека е предназначена да помогне на хора, които се борят с еректилна дисфункция (трудност и запазването на силна, здрава и надеждна ерекция). Kamagra Софт за дъвчене се използва и като помощно средство, когато става въпрос за сексуалната активност, поради което много хора, които нямат проблеми с импотентност понякога го използват, защото винаги ще се представят в леглото уникално.

kamagra

kamagra

Kamagra дъвчещи Софт таблетките за дъвчене са идеални за хора, които не обичат преглъщането на хапчета, капсули или таблетки. Те би трябвало да се дъвче или разтваря в устата и те се предлагат в различни аромати, като портокал, ягода, ананас и банан.

 

Kamagra дъвчене / Дъвчащи: какво ни дава тези страхотни секс хапчета Камагра?

 • Бързо действие, 15-20 мин. и сте готови за екшън
 • Много здрава ерекция
 • Много твърд пенис
 • Продължителен полов акт
 • Веднага можеш да повториш
 • Без странични ефекти
 • Уголемяване на пениса
 • Страхотен вкус
 • 100% действие при всеки
 • 100% тестван и безопасен
 • Най-добра цена на Камагра

kamagra-tablets

Как действа Kamagra дъвчене / Дъвчащи:

Главната активна съставка, силденафил цитрат, влияе на някои ензими, които участват в отговор на сексуална стимулация. Мускулите на пениса стават по-големи и получат повече кръв в отговор на сексуална възбуда и води до ерекция. Kamagra дъвчащи се грижи този механизъм да се извършва правилно и да осигури стабилна, надеждна и дълготрайна ерекция. Kamagra Софт Дъвчащи таблетки действат в продължение на 8-10 часа и ефекта настъпва само когато човекът е възбуден.

kamagra-soft

Kamagra дъвчещи прием и дозировка :

Камагра дъвчене се приема от 15 до 30 мин. преди полов акт, само по един дъвчаща таблетка (сдъвка се като дъвка в устатата – камагра е със страхотен приятен вкус)

Колко дъвччащи таблетки Камагра може да приемем на ден?

Камагра дъвчаши се приема само по една таблетка на 24 часа, защото действието им е продължително:

Не приемайте повече от една таблетка на 24 часа.

Камагра меки таблеки няма странични ефекти :

В много редки случаи се забелязва леко главоболие или зачервяване на лицето.

Камагра се предпочита от хиляди мъже, защото действа без отказ при всеки, а и сега цената му е уникално ниска и достъпна за всеки мъж.

amagra-100-sildenafil-citrate-chewable

Menu