BEST SEX KING 19.90 лв.

Продукти

SILDENAFIL 100 MG –BEST SEX KING

ЦЕНА: ПРОМОЦИЯ ! от 39.90 ЛВ НА 19.90 ЛВ за 6 таблетки

 

Секс стимулант Best Sex King е страхотен продукт, който съдържа 100 мг силденафил.Секс бест КИНГ е продукт за качествена ерекция.

Sildenafil е основната съставка на секс хапчетата.С този секс продукт ще постигнете желаните резултати от здрава, твърда и качествена ерекция.Силденафил ще предотврати преждевременната еякулация. Пениса ви ще стане по голям и по твърд от обикновено.Усещането при полов акт ще е много по добро, както при вас така и при вашия партньор.Напълно безвреден продукт на уникална цена.

sex best king Искате  да се лъв в леглото – best sex king ви дава:

Твърда и здрава ерекция.Задържаш здраво еякулацията.Можеш да повториш.Кръвта се насочва към кръвоносните съдове на пениса и така той става по голям от обикновено.Този продукт с нищо не може да отстъпи на Виагра, Циалис или Левитра.Много използван продукт е Best sex King в USA от милиони мъже.Секс стимуланта е едно от най-предпочитаните хапчета.Действа на всеки мъж.Ще задоволи и най-претенциозната половинка.Здрава, качествена, твърда и трайна ерекция.

Какво ни дава секс стимулант Бест секс КИНГ!

 

Задържа и подобрява ерекцията

–         Секс стимуланта повишава и подобрява сексуалното усещане

–         Предпазва от преждевременна еякулация

–         Секс стимулант бест секс кинг 100% Силденафил увеличава броя и подвижността на сперматозоидите

–         Увеличава и подобрява многократно физическата издръжливост

–         Уникална цена за уникални преживявания

–         Доказан и утвърден на пазара с благоприятното си действие върху потентноста

–         Предпочитан от милиони  мъже по целия свят за специални изживявания

 

 

www.bestsexking.com

bestsexking

Употреба

Марка Best Sex King е разработен от фармацевтичната компания BestKing LLC USA. Основният компонент на марката Best Sex King е силденафил цитрат. Sildenafil Citrate засяга отговор на сексуална стимулация. Той действа чрез увеличаване на отпускане на гладката мускулатура с помощта на азотен оксид, химично вещество, което обикновено се освобождава в отговор на сексуална стимулация. Това отпускане на гладката мускулна позволява увеличен приток на кръв в определени области на пениса, което води до ерекция. Силденафил цитрат се прилага за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) при мъжете и белодробна артериална хипертония. Силденафил цитрат може да се използва за други цели, които не са изброени по-горе.

Дозировка

Обикновено препоръчителната доза е 100 мг. Тя е взета приблизително 0,5-1 час преди сексуална активност. Не приемайте Best Sex King повече от веднъж на ден. Богата на мазнини храна може да забави по време на действието на този наркотик. Опитайте се да не ядете грейпфрут или да пиете сок от грейпфрут, докато се лекувате с Sildenafil цитрат.

sildenafil_pills

Противопоказание

Best Sex King е противопоказeн при пациенти, които приемат и друго лекарство за лечение на импотентност или с помощта на нитрат лекарство за болка в гърдите или сърдечни проблеми.Това лекарство не трябва да се приема от жени и деца.

Други продукти

Menu