Спрей за задържане

Продукти

Macho спрей за задържане за 200 впръсквания:

Промо цена:

49,90 лв – 19,90 лв.  200 впръсквания в секс флакона мачо 

macho spray

Macho спрей е спрей за задържане при полов акт-хитов и изпитан продук. Той е подходящ за всички мъже, които  страдат от преждевременна еякулация (бързо свършване). За продължителен и успешен сексуален акт!

Вече не необходимо е да се опасявате, че може да имате проблеми с преждевременната еякулация. Ние Ви представяме мощният спрей за забавяне на еякулацията Macho спрей!

Продуктът представлява средство за забавяне на еякулацията под формата на компактен и удобен за ползване спрей. Клинично тестван и бързо действащ, той е безопасен за нанасяне върху мъжкия полов клауза. Действието се изразява във временно намаляване на свръхчувствителността на пениса към допир. Напълно безвреден е и няма мирис.

Начин на употреба:

След като получите ерекция се впръсква два пъти по главичката и след това по дължината на пениса, и се изчаква 5 минути, за да попие. Използвайте с презерватив! Не се препоръчва за орален секс, тъй като може да въздейства и на устата.

macho-спрей

спрей за задържане на изпразване, macho

Изключително лесен е за употреба! Съдържа 10g лидокаин и Витамин Е!

Съдържанието на опаковката стига за до 200 впръсквания.

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* Да не се използва по време на бременност и орална любов.

  • Производител: Macho Man (Rusia)
  • Опаковка: 1 флакон от 10мл.(9,5%)
  • Фармацевтично наименование: Lidocain hydrochloride
 Free-Sex-Logo

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Мачо спрей /Спрей за задържане:

Macho Prolonger e изпитан секс стимулант, чиято популярност нараства изключително в последно време.Този продукт на канадската фирма Macho Mane е  с бързо действие като помага на всички мъже, които не искат да свършват бързо и не контролирано.

Действие: Мачо Мен временно намалява свръхчувствителността на пениса Ви като по този начин гарантира необходимото Ви време за продължителна любовна игра. Така дава възможност на Вас и на партньорката Ви да се насладите на сексуалното удоволствие максимално дълго.

Приложение: Пръскате 10 мин. преди полов акт. От 2 до 4 пръскания са достатъчни върху главата и ствола на пениса. Ако сте приели секс стимулант, ерекцията е гарантирана.

Странични действия: няма. Без мирис. Препоръчителна е употребата на презерватив.

Или просто измивате мястото след половия акт.

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта,

Сексуални стимуланти

 sex-stimulant

Други продукти

Menu