Силденафил 4 x 100 mg

Продукти

Sildenafil ,Силденафил 100 мг

Активна съставка 100 % Sildenafi (Силденафил)

Цена: 34,90 лв.
на 18 .00 лв за 4 таблетки в опаковка

 

 

SildenafilSildenafil е сексуален стимулант за мъжката потентност, който действа като увеличава разширението на кръвоносните съдове на пениса, увеличава кръвонапълването му, увеличава екстаза от сексуалния акт, стимулира много добра, здрава и твърда ерекция, предотвратява преждевременна еякулация ( преждевременно изпразване).

Sildenafil ( Tehran-Iran) съдържа Sildenafil, магнезиев стеарат, захарин натрий,

Коповидон, микрокристална целулоза.

Силденафил е медикаментозно средство, което се употребява при еректилна дисфункция.

Показания: използва се за лечение на мъже с еректилна дисфункция.

Противопоказания: да не се приема от хора със свръхчувствителност към медикамента или някоя от съставките му, заболявания на сърдечно-съдовата система, чернодробно увреждане, хипотония.

Фармакодинамика: медикамента премахва еректилната дисфункция като усилва кръвотока към пениса.

Дозов режим: перорален прием на таблетки в доза 50 мг, които се вземат 1 час преди сексуалния акт. В зависимост от ефекта и повлияването на пациента дозата може да бъде намалена на 25 мг или повишена на 100 мг.

Sildenafi  се използва за третиране на еректилна дисфункция, при мъже с проблеми на затруднена ерекция. Силденафил увеличава азотния окис, който отпуска кръвоносните съдове в пениса и задържа нормална и качествена ерекция.Sildenafil 100mg Viagra Iran Mahran Darou-500x500

Преди употреба да се прочете и спази инструкцията написана на листовката.

Да се приема не повече от 1 таблетка за 24 часа 40-50 мин преди полов акт.

Да се пази далеч от деца, на тъмно място.

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Sildenafil Teva 100 mg филмирани таблетки
Силденафил (Sildenafil)
Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.

Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

В тази листовка:
1. Какво представлява Sildenafil Teva и за какво се използва
2. Преди да приемете Sildenafil Teva
3. Как да приемате Sildenafil Teva
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате Sildenafil Teva
6. Допълнителна информация

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА SILDENAFIL TEVA И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
Sildenafil Teva принадлежи към група лекарства наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5. Тя действа, като подпомага отпускането на кръвоносните съдове във вашия пенис и по този начин позволява на кръвта да навлезе в пениса при сексуална възбуда. Sildenafil Teva би Ви помогнал само в случай на сексуална стимулация. Не трябва да приемате Sildenafil Teva, ако не страдате от еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Sildenafil Teva, ако сте жена.
Sildenafil Teva е лекарство за мъже с еректилна дисфункция, понякога наричана импотентност. Това означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуален акт.

2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ SILDENAFIL TEVA
Не приемайте Sildenafil Teva:

 • Ако приемате лекарства, съдържащи нитрати, тъй като комбинацията може да доведе до потенциално опасно понижение на кръвното Ви налягане. Кажете на Вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на ангина пекторис (“гръдна жаба”). Ако не сте сигурен, попитайте Вашия лекар или фармацевт;
 • Ако използвате каквото и да е лекарство, за което се знае, че е донор на азотен окис като амил нитрит (“попърс”), тъй като комбинацията може да доведе до потенциално опасно понижаване на Вашето кръвно налягане;
 • Ако сте алергичен (свръхчувствителен) към силденафил или някоя от другите съставки на Sildenafil Teva;
 • Ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем;
 • Ако наскоро сте получили мозъчен удар или сърдечен пристъп, или ако имате ниско кръвно налягане;
 • Ако имате определено рядко наследствено заболяване на окото (такова като retinitis pigmentosa);
 • Ако някога сте получавали загуба на зрение вследствие на неартериитна предна исхемична невропатия на зрителния нерв (НАПИНЗН).

Обърнете специално внимание при употребата на Sildenafil Teva
Информирайте Вашия лекар:

 • Ако имате сърповидно-клетъчна анемия (аномалия на червените кръвни клетки), левкемия (рак на белите кръвни клетки), множествен миелом (рак на костния мозък);
 • Ако имате деформация на пениса или болест на Peyronie;
 • Ако имате заболяване на сърцето. В този случай Вашият лекар внимателно ще изследва дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване, като сексуална активност;
 • Ако в момента имате стомашна язва или нарушение на кръвосъсирването (хемофилия);
 • Ако сте получили внезапно намаление или загуба на зрение, незабавно спрете да приемате Sildenafil Teva и се обадете на Вашия лекар.

Sildenafil Teva не трябва да се употребява едновременно с какъвто и да е друг вид лечение за еректилна дисфункция.

Специални предупреждения за деца и юноши

Sildenafil Teva не трябва да се прилага на пациенти под 18 годишна възраст.

Специални предупреждения за пациенти с бъбречни или чернодробни проблеми
Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми. Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

Прием на други лекарства
Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
Sildenafil Teva таблетки може да взаимодейства с някои лекарства, особено такива използвани за лечение на гръдна болка. В случай на спешност трябва да кажете на медицинския специалист, който лекува Вашето състояние, че приемате Sildenafil Teva и кога го правите. Не приемайте Sildenafil Teva с други лекарства, освен ако Вашият лекар не Ви е казал, че може.
Не трябва да приемате Sildenafil Teva, ако приемате лекарства наречени нитрати, тъй като комбинацията на тези продукти може да доведе до потенциално опасно понижаване на Вашето кръвно налягане. Винаги информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате някое от тези лекарства, които често се използват за облекчаване проявите на стенокардия (или “гръдна болка”).
Не трябва да използвате Sildenafil Teva, ако използвате каквито и да е лекарства известни като донори на азотен оксид, такива като амил нитрит (“попърс”), тъй като комбинацията може да доведе до опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
Ако вземате лекарства известни като протеазни инхибитори, каквито се използват за лечение на HIV-инфекция, Вашият лекар вероятно ще Ви предпише като начало най-ниската доза (25 mg) Sildenafil Teva.
Някои пациенти, които са на терапия с алфа-блокер за лечение на високо кръвно налягане или увеличение на простатата, може да усетят виене на свят или замаяност, което може да е причинено от понижаване на кръвното налягане при сядане или бързо изправяне. Някои пациенти са усетили тези симптоми, когато са приемали Sildenafil Teva с алфа блокери. Това е най-вероятно да се прояви през първите 4 часа след приема на Sildenafil Teva. Трябва да сте на
редовна дневна доза с алфа-блокер преди да приемете Sildenafil Teva, за да се намали вероятността за поява на тези симптоми. Вашият лекар може да Ви назначи по-ниска доза (25 mg) Sildenafil Teva.

Прием на Sildenafil Teva c храни и напитки
Sildenafil Teva може да се приема с или без храна. Все пак, може да установите, че Sildenafil Teva действа по-бавно, ако се приема с тежка храна.
Пиенето на алкохол може временно да наруши способността Ви за получаване на ерекция. За получаване на максимална полза от Вашето лекарство, ние Ви съветваме да не пиете големи количества алкохол преди за вземете Sildenafil Teva.

Бременност и кърмене
Sildenafil Teva не е показан за употреба от жени.

Шофиране и работа с машини
Sildenafil Teva може да предизвика замайване и да наруши зрението Ви. Трябва да знаете как реагирате на Sildenafil Teva, преди да шофирате или да работите с машини.

3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ SILDENAFIL TEVA
Винаги приемайте Sildenafil Teva точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Обичайната доза е 50 mg.
Не трябва да приемате Sildenafil Teva повече от веднъж дневно.
Трябва да приемете Sildenafil Teva около един час преди планирания от Вас сексуален контакт.
Погълнете таблетката с чаша вода.
Ако имате впечатлението, че ефектът на Sildenafil Teva е твърде силен или твърде слаб, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Sildenafil Teva би Ви помогнал да получите ерекция, ако сте сексуално стимулиран. Времето за действие на Sildenafil Teva е различно при отделните хора, но нормално е около половин до един час и половина. Може да констатирате, че Sildenafil Teva действа по-късно, ако го приемате с тежки храни.
Ако Sildenafil Teva не Ви помага да получите ерекция, или ерекцията Ви е недостатъчно продължителна, за да приключите успешно сексуалния акт, трябва да информирате Вашия лекар.

Ако сте приели повече от необходимата доза Sildenafil Teva
Може да изпитате увеличение на нежеланите реакции и тяхната тежест. Дози над 100 mg не увеличават ефикасността.
Не трябва да приемате повече таблетки, отколкото Ви е казал Вашия лекар.
Обадете се на лекаря си, ако сте приели повече таблетки отколкото е необходимо.

Ако имате някакви допълнителни въпроси свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
Както всички лекарства, Sildenafil Teva може да предизвика нежелани реакции, въпреки, че не всеки ги получава. Нежеланите реакции съобщавани във връзка с употребата на Sildenafil Teva, обикновено са леки и с кратка продължителност.

5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ SILDENAFIL TEVA
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не използвайте Sildenafil Teva след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от влага.
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

5. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Какво съдържа Sildenafil Teva
Активното вещество е:
силденафил. Всяка таблетка съдържа 100 mg силденафил (като цитрат).

Другите съставки са:
Ядро на таблетката:
микрокристална целулоза, калциев хидрогенфосфат, безводен, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат.
Филмово покритие: поливинилов алкохол, титанов диоксид (Е171), макрогол 3350, талк и индиго кармин алуминиев лак (Е132).

Как изглежда Sildenafil Teva и какво съдържа опаковката
Sildenafil Teva 100 mg филмирани таблетки са сини филмирани таблетки с овална форма, гравинаи.
Sildenafil Teva се предлага в блистерни опаковки от 2, 4, 8 и 12 таблетки и перфорирани еднодозови блистери, съдържащи 10×1 таблетка.

 

Производител: Tehran – Iran

Menu