Камагра / Kamagra разтворими

Продукти

Камагра / Kamagra разтворими ЦЕНА 49.90 лв. на 24.90 лв.

kamagra-ajanta

kamagra-ajanta

Kamagra Разтворими е мощен секс стимулант. Със своя страхотен вкус на портокал всеки го предпочита. Слагате една таблетка в една чаша вода, пускате таблетката и само след минута Камагра се разтваря с приятен вкус на портокал. Камагра е предназначено за лечение на еректилна дисфункция при мъжете, веднага получавате здрава и твърда ерекция и я подържате. Активната съставка, силденафил цитрат, е същата активна съставка като Viagra. Kamagra ефервесцентни е новата версия на генерични Kamagra. Това е нова и подобрена бързо разтварящи формула, която е лесно и ефективно да се използва. Те имат портокалов аромат и се абсорбира бързо в кръвния поток.

 

 

Активната съставка на Камагра / Kamagra разтворими, силденафил цитрат, е инхибитор на фосфодиестераза и е показан за подобряване на притока на кръв към пениса, като по този начин позволява на човек да получи и поддържа ерекция по време на сексуална активност.

kamagra-ajanta

kamagra

камагра, kamagra

Камагра / Kamagra разтворими Ефервесцентните напоследък стана популярна сред  мъжете, които са изправени пред проблеми с преглъщането на  таблетки. С Камагра / Kamagra разтворими, те могат да го пият като приятно оранжево ароматизирана напитка, а след това те могат да извършват полов като млади мъже отново в рамките на 20 минути Камагра / Kamagra разтворими ще остане активен в тялото му за четири до шест часа.

Как да използваме Камагра / Kamagra разтворими

kamagra-pezsgotabletta

Kamagra Разтворими 100 мг

За да използвате Kamagra Разтворими, разтваряме една таблетка в чаша с вода. След като таблетката е напълно разтворен, можете да пиете вода. Тя е предназначена да се вземат 30-40 минути преди очакваната сексуална активност. Тя ще започне да влезе в сила след около 20 минути, но за най-добри резултати, изчакайте, докато 30-40 минути след консумация да започнат сексуална активност. Уверете се, че да не взема повече от насочено или тя може да доведе до неблагоприятни последици.

ПРЕДИМСТВА НА Камагра / Kamagra разтворими

 • Много по-лесно за използване
 • Бързо разтваряне във вода
 • Може да се консумира празен стомах
 • Не кисела или стомаха реакция
 • Започва работа в 15-та минута
 • Бързи и ефективни резултати
 • Добър вкус
 • Получавате здрава и твърда ерекция
 • Камагра / Kamagra разтворими може да повторите няколко пъти
 • може да го разтворите и да кажете, пред половинката си, че пиете витамини с вкус на портокал
 • Камагра / Kamagra разтворими секс стимулант номер едно
kamagra-effervescent

kamagra-effervescent

Kamagra са едни от най-предпочитани секс стимуланти, защото се разтварят бързо, имат страхотен вкус, действат без отказ при всеки.

 

Други продукти

Menu